News

5 BAHAN ORGANIK YANG MENYERIKAN WAJAH

5 BAHAN ORGANIK YANG MENYERIKAN WAJAH

BAHAN BAHAN ORGANIK YANG DAPAT MEMBANTU SERIKAN WAJAH ANDA. AMAT BERGUNA UNTUK SEMUA JENIS KULIT. 

Hai sisters! Macam mana keadaan kulit muka hari ni? Masih kusam ke? Oh no! admin tak boleh tinggal diam je kalau macam ni. Sis-sis nak muka yang berseri-seri tak? Jangan tipu admin la cakap tak mau. Hehehe 

Admin nampak dekat muka sis tu tau yang sis gila-gila nak muka berseri macam admin. Eh! Tercakap pulak. Hiks.. okaylah, admin drop secret admin untuk dapat kulit berseri macam ni dekat sis-sis semua. Nanti jangan baca je tau, praktiskan sekali.

 

1. TIMUN SEBAGAI CLEANSER


Sisters-sisters...


Mandi Malam Penyebab Paru Paru Berair - Fakta atau Mitos?

Mandi Malam Penyebab Paru Paru Berair - Fakta atau Mitos?

Korang pernah dengar tak suara suara yang mengatakan mandi di waktu malam boleh menyebabkan paru-paru berair? You guys rasa betul ke tak? 
Istilah paru-paru berair ni ditafsirkan dalam bahasa perubatan sebagai 'pneumonia'. Ia disebabkan oleh jangkitan bakteria atau virus pada paru-paru.
Mandi malam TIDAK MENYEBABKAN SERANGAN PNEUMONIA. Namun, jika anda menghadapi asma dan alah kepada sejuk, mandi malam boleh menyebabkan serangan asma.

The Benefit of Argan Oil

The Benefit of Argan Oil

Benefit of Argan Oils

Liquid error: Could not find asset snippets/wholesale-now.liquid