RM5 DISCOUNT FOR FIRST TIME CUSTOMER

5 Tips Dapatkan Kening Cantik (Fleek)

Mahukan Kening On Fleek? Ini Rahsianya. Kening cantik. Siapa tak mahu, kan? Apatah lagi sekarang, kening merupakan salah satu bahagian penting untu...

Kena ambil tahu 3 benda ni sebelum beli mascara!

Aish asik beli jer tahu lepas tu pakai tak best, haa kan! kita kan suka shopping barang makeup lepas tu pakai sekali dah rasa tak best. Uols macam ...

5 Kesalahan yang anda buat dengan pengepit bulu mata…

Uols mesti pernah buat kan? ok kalau tak pernah buat uols meme hebat tau, so jom sy share sikit 5 kesalahan tu...     Kepit bulu mata korang guna...

“Cara bijak memilih lipmatte/lipstick mengikut Tona Kulit dan kenal pasti lipmatte/lipstick yang terbaik sebelum uols guna”

Hai, Bila tengok kawan2 pakai pink kita pun nak pakai pink, bila tengok kawan pakai merah kita pun nak pakai merah, tapi kita tak perasan bila ten...

What are you looking for?

Your cart