5 Kesalahan yang anda buat dengan pengepit bulu mata…

Uols mesti pernah buat kan? ok kalau tak pernah buat uols meme hebat tau, so jom sy share sikit 5 kesalahan tu...     Kepit bulu mata korang guna...

“Cara bijak memilih lipmatte/lipstick mengikut Tona Kulit dan kenal pasti lipmatte/lipstick yang terbaik sebelum uols guna”

Hai, Bila tengok kawan2 pakai pink kita pun nak pakai pink, bila tengok kawan pakai merah kita pun nak pakai merah, tapi kita tak perasan bila ten...

TIPS-TIPS KECILKAN LIANG PORI DI WAJAH

Ramai Daripada Anda Mengalami Masalah Liang Pori Terbuka. Ini antara-antara cara kecilkan kembali liang pori anda.   1. Bersihkan kulit wajah sebag...

BAHAN-BAHAN TERLARANG DALAM PRODUK KECANTIKAN

BAHAN-BAHAN YANG TIDAK HARUS ADA DALAM PRODUK PENJAGAAN WAJAH Hari tu ada seorang sister ni tanya admin tau, ‘Admin, betul ke produk Argania ni bol...

What are you looking for?

Your cart