RM5 DISCOUNT FOR FIRST TIME CUSTOMER

Kena ambil tahu 3 benda ni sebelum beli mascara!

Kena ambil tahu 3 benda ni sebelum beli mascara!

Aish asik beli jer tahu lepas tu pakai tak best, haa kan! kita kan suka shopping barang makeup lepas tu pakai sekali dah rasa tak best. Uols macam tu tak? Ker sis silap…betul ker?

.

Apa yang uols kena ambil tahu bila pilih sesuatu Mascara ialah:- 

.

1. Berus Mascara

Berus Mascara penting sebab ia akan yang akan memberikan kesan kepada bulu mata kita sama ada melentikkan tak? Memisahkan tak? Sebab tu pemilihan berus mascara itu sangat penting.

2. Formula

Dalam era yang serba canggih ni pelbagai inovasi telah dilakukan dalam pembuatan mascara. Kebanyakan Mascara yang mengandungi bahan yang terlarang atau berbahaya kerana dalam usaha untuk membuat formula yang senang lentik, mengeraskan bulu mata dan sebagainya. Oleh sebab itu, kita sebagai pengguna kena ambil tahun bahan yang digunakan. Kalau tak, nanti mata kita senang dijangkiti kuman. Dah rugi beli mascara tapi tak boleh pakai.

 

3. Bulu mata Asli anda sendiri.

Bulu mata kita memainkan peranan juga, sebab tu ada sesetangah orang tak menjadi mereka tapi dengan kita bulu mata kita sangat cantik, lebat dan hitam pekat.

 

Tapi mesti pening bila nak pilih mascara yang hanya mempunyai satu fungsi je kan? So kita kena beli banyak mascara ke untuk kita ni? Jangan pening pening, the best mascara in the town is near you. Mascara Argania X shazreeyanaShukri sangat melentik, menghitam, dan juga memisahkan bulu mtata kita satu per satu tau. Yang paling best, ia sangat mesra wudhuk senang je nak remove dan tidak meninggalkan kesan lebam dan hitam bawah mata.

 

Love you,

Argania

 

P:s- Year End Sale

What are you looking for?

Your cart