RM5 DISCOUNT FOR FIRST TIME CUSTOMER

5 Kesalahan yang anda buat dengan pengepit bulu mata…

5 Kesalahan yang anda buat dengan pengepit bulu mata…

Uols mesti pernah buat kan? ok kalau tak pernah buat uols meme hebat tau, so jom sy share sikit 5 kesalahan tu...

 

 

  1. Kepit bulu mata korang guna pengepit lepas pakai mascara.

Korang pernah tak dah pakai mascara tapi still rasa nak kepit kepit kan lagi bulu mata tu pakai pengepit tu? Korang punya pengepit akan extra kotor atau comot tau sebab bercampur dengan mascara yang basah dengan mascara yang kering. Oh NO! Korang tahu tak macam tu bulu mata korang akan lagi senang tercabut and rosak. Selalu curl bulu mata korang sebelum pakai mascara dan pastikan korang bersihkan bulu mata korang bersih bersih, tiada saki baki maskara yang korang pakai semalam.

 

2. Kepit bulu mata secara kebawah dan kasar

Korang tahu tak kalau korang bagi pressure yang kuat, lama lama dan menghala ke arah bawah untuk melentikkan bulu mata lepas tu ia tak akan terjadi pun. Dekatkan pengepit bulu mata dekat pada akar, tapi jangan sampai terkena kelopak mata lah okay. Korang kepitkan bulu mata hanya untuk beberapa saat dan lepaskan. Kepit bulu mata korang di bahagian tengah.

 

3. Tak pernah basuh pengepit mata

Kalau korang selalu kepit bulu mata sebelum pakai maskara nanti akan ada terlekat eyeliner, eyeshadow dan bakteria yang akan membiak pada pengepit bulu mata.  Basuh pengepit bulu mata anda seminggu sekali dan pastikan pengepit bulu mata itu kering sebelum korang gunakan balik.

 

4. Tak pernah tukar pad pengepit bulu mata.

Walaupun dah lama pakai dan pad dia tak koyak dan rosak, korang kena tukar lagi lagi pad yang di bahagian bawah kerana itu bahagian yang penting.

 

5. Membeli pengepit bulu mata yang murah

Siapa je tak suka jimat betul tak? Korang nak bulu mata korang melentik tapi korang semua gunakan yang kurang berkualiti. Percaya lah sis, if korang invest sedikit on lash curler korang akan nampak and rasa berbezaannya.

 

P:s- Stay Tuned untuk next argania new...

Much Love,

Argania 

 

 

What are you looking for?

Your cart